Foreningens historie

Fællesspisning efter en arbejdsdag.
Fællesspisning efter en arbejdsdag.

ANDELSBOLIGFORENINGEN NAURHEGNET i Allerød blev stiftet i 1989.

Der er 24 boliger, et fælleshus og et fælles redskabsskur. Boligerne er 2 plans rækkehuse - 18 boliger på 84 m2 og 6 boliger på 100 m2, fordelt på 4 grupper med rækkehuse. Hver bolig har et separat redskabsskur på ca. 4 m2, samt en lille forhave og en lidt større baghave. Centralt for bebyggelsen er der et stort grønt fællesareal med en lund og en lille sø. Boligerne opvarmes med gas og der er etableret serviceaftale. Fælleshuset - med plads til ca. 40 personer - bruges ved fælles arrangementer og kan lejes af beboerne.
Vi sætter pris på socialt samvær, orden og tryghed. Bl.a. har vi fællesspisning som afslutning på vores 3 fælles arbejdsdage, ligesom vi ses til en sommerfest og en julekomsammen. Periodevis afholdes fællesspisning, hvor f.eks. 2 hold beboere går sammen om madlavningen.
Omkring Naurhegnet er der et udbygget stisystem og vi er tæt på supermarked, skole og gymnasium, samt motorvejen til hhv. København og nordpå.
Ligeledes er bus og s-tog i gå/cykelafstand med togafgange hvert 10. minut i myldretiden mod hhv. København og Hillerød.
Er du interesseret i at blive skrevet op på vores venteliste, så læs siden "Er andelsbolig noget for mig" under boliger.